Pályázatrégi

Autószerelési tevékenység fejlesztése Hajdár László egyéni vállalkozónál

Hajdár László egyéni vállalkozó 9 925 785 forintos vissza nem térítendő támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében kiírt „Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program” című felhíváson.

A GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00413 projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból kerül támogatásra.

A projekt bemutatása:

A projekt segítségével széleskörűen tudjuk fejleszteni Hajdár László egyéni vállalkozó tevékenységét. A Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program című pályázaton elnyert 9 925 785 forintot a dolgozók képzésére, projektmenedzsment szolgáltatás igénybevételére, valamint 6 különböző eszköz beszerzésére fordítjuk. A beszerzendő eszközök közül a plazma vágó asztalt a fém alkatrészek gyors és mm pontos darabolására szeretnék használni, az áthatás csiszolót a plazma vágott alkatrészek sorjázására összerakás elött. A szalagfűrészt azon vasanyagok pontos darabolására melyek nem férnek a plazma vágó asztalra, vagy nem alkalmas darabolásukra. A gumi szerelő gépet, pedig ügyfeleink kerekeinek szerelésére. A 3M Kartuskinyomó szerszámot az elkészített hegesztési varratok vízhatlan tömítésére szeretnénk használni. A jelenleg használt kartus csomagolás helyett át szeretnénk térni egy kevésbé környezetterhelő és olcsóbb tömítőanyag verzióra, amit ezzel az eszközzel lehet kijuttatni. A Festool elszívó csövet egy meglévő csiszológép mellett fogjuk használni annak érdekében, hogy a munkaterületről elszívja a működés közben keletkező port.

A fejlesztésnek köszönhetően képesek leszünk a gépjármű javítási-, karbantartási munkafolyamatokat gyorsabban, pontosabban, bérmunka igénybe vétele nélkül helyben elvégezni. 

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.05.01.

A projekt összköltsége: 14 179 694 forint.

A vissza nem térítendő támogatás mértéke: 70 %

A projekt megvalósításának helyszíne: 8887 Bázakerettye, Majori utca 20. 

A projektvezető neve, elérhetőségei:
Név, beosztás: Hajdár László egyéni vállalkozó
Elérhetőség: 8887 Bázakerettye, Majori utca 20.
E-mail: info@hajdarfenytechnika.hu
Telefonszám: +36306241003
 

Az oldal tetejére